Om os

Vi har flyttet vores klinik til GDansk – da du kan flyve dertil for 29,- kr med Ryan Air samt 75 ,- kr med Wizz fra Billund. Se mere på https://www.spartand.dk/

Dansk tolk i Gdansk. Formidling og rådgivning af services som tandlæge og ophold til nordiske lande. Vi taler flydende dansk(modersmål) for at give den mest professionelle oplevelse for danskere som vil spare penge. Vi guider dig og er med i hele forløbet med tandlæge. Vi hjælper naturligvis også Tandlæge kunder fra Grønland, Færøerne, Norge, og Sverige i Gdansk. Når du kontakter os formidler vi dansk kvalitet fra start til ende. 

Vores vision er at være den foretrukne formidler af tandlæge i udlandet og at give danskere samt nordiske lande som Grønland, Færøerne, Norge, og Sverige en tryg og god oplevelse under opholdet i Gdansk. Vi henviser til de bedste tandlægeklinikker og hotel lejligheder med de bedste priser uden at gå på kompromis med kvalitet. Vores samarbejdspartnere har erfaring internationalt og er godkendte klinikker som er nøje udvalgt ud fra vores høje kvalitets krav og er vant til at behandle patienter fra Skandinaviske lande. Ved Tandlæge er vi med til konsultationen hvis du ønsker det. Vi hjælper med oversættelse så der ingen misforståelser opstår.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close